Wij zijn jouw one-stop shop

 Over ons

Loonbedrijf Ankersmid is ontstaan in 1959. Theo Ankersmid is destijds kleinschalig begonnen met het maaien van rogge en met het rijden van mest. Hij had een van de eerste vacuümtanks om mest mee uit te rijden voor de veehouders in de regio. Zijn zoon Hennie kwam in 1966 in het bedrijf en er werd meteen uitgebreid met grondwerkzaamheden. In 1972 kwam zoon Gerard ook in het bedrijf. Enige tijd later ging het bedrijf verder als Gebr.Ankersmid.

In 1997 kwam loonbedrijf Eijsink in Beckum te koop te staan. De broers Hennie en Gerard besloten dit loonbedrijf over te nemen en zo ontstond Eijsink-Ankersmid B.V. Het loonbedrijf breidde toen ook meteen uit tot de huidige omvang.

Eijsink-Ankersmid is een vakkundig loonbedrijf gevestigd in Bentelo, Overijssel. Eijsink-Ankersmid is actief op het gebied van mesttransport, grondwerk, (agrarisch)loonwerk, transporten ruwvoederhandel. Het huidige loonbedrijf Eijsink-Ankersmid wordt aangestuurd door Robert en Mark Ankersmid.

Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn wij expert in onze vakgebieden en staan wij garant voor kwaliteit. Wij blijven up-to-date, gaan met de tijd mee, kijken vooruit en blijven ons op de toekomst richten. Vanuit onze passie en ervaring staan wij met een twintigtal medewerkers voor jou klaar met de beste machines, diensten, materialen én service.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw loonwerkzaamheden, grondverzet, transport of ruwvoeders? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we samen de werkzaamheden kunnen aanpakken.