Wij zijn jouw one-stop-shop

Wil jij ook alleen maar gebruik maken van de beste materialen bij jouw grondwerk?

Eijsink-Ankersmid is VCA gecertificeerd en specialist als het op grondverzet aankomt. Wij hebben een breed machinepark om diverse grondwerkzaamheden goed en kundig aan te pakken. Denk aan mobiele kranen met draai/kantelstukken, grondwerkers, uitrustingsstukken, zoals een maaikorf, sorteergrijper, zeefbak en zaagblad. Eén van onze mobiele kranen beschikt zelfs over 2D/3D GPS machinebesturing.

Tevens kunnen we lasergestuurd egaliseren van diverse materialen voor bestrating, betonvloer, half verharding of uw tuin. Naast machines voor grondwerkzaamheden, kun je bij ons ook terecht als je met sloopwerkzaamheden en grondzeven.

Eijsink-Ankersmid is een meedenkende partner voor grondverzet en je kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise. Onze machines verzetten het gehele jaar door flink wat werk en gaan een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Wij bekijken graag met je de mogelijkheden.

Naast de machines kunnen wij ook hulpstoffen leveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vulzand, drainagezand, metselzand, maar ook gebroken puin, zwarte grond, compost of champost.

"

Diensten

Grondverzet vragen? Kom in contact